Befasia e Ledrit për Lumin (Video)

Lumi B feston ditëlindjen dhe miqtë e tij ishin të pranishëm për ta pritur.

ShowBiz

09/08/2015 12:02

Ledri Vula ka lagur me shampanjë djemtë e grupit Kaos dhe miqtë e pranishëm.

Kjo ka ndodhur pasi ka kaluar ora 12 derisa ata ishin bashkë në një mbrëmje ku kanë performuar dhe ka ardhë data e lindjes së Lumi B.

Ledri ka hyrë në dhomë dhe ka hapur shampanjën me të cilën ka lagur të gjithë, duke uruar Lumin dhe duke krijuar një atmosferë shumë të mirë./Lajmi.net