Bashkëjetoi me një 16 vjeçare, arrestohet burri në Pejë

Arrestohet një burrë në Pejë, i cili dyshohet se ka bashkëjetuar me një 16 vjeçare. I njëjti pas intervistimit është dërguar në mbajtje. “BASHKËJETESË ME PERSONIN NË MOSHËN 16 VJEÇARE Rr. Emin Basha, Pejë 22.04.2024 – 07:45. Lidhur me rastin, është arrestuar  i dyshuari mashkull kosovar dhe me vendim të prokurorit  i njëjti është dërguar në mbajtje.” /Lajmi.net/

Lajme

24/04/2024 09:05

Arrestohet një burrë në Pejë, i cili dyshohet se ka bashkëjetuar me një 16 vjeçare.

I njëjti pas intervistimit është dërguar në mbajtje.

BASHKËJETESË ME PERSONIN NË MOSHËN 16 VJEÇARE

Rr. Emin Basha, Pejë 22.04.2024 – 07:45. Lidhur me rastin, është arrestuar  i dyshuari mashkull kosovar dhe me vendim të prokurorit  i njëjti është dërguar në mbajtje.” /Lajmi.net/