Basha: Pavarësia e Kosovës, vetëm drejtësi njerëzore dhe historike

14:52 | 17 Shkurt 2018

“Sot të gjithë jemi me mendje dhe zemër në Kosovë. Përulemi para veprës së Ibrahim Rugovës, Adem Jasharit e mijëra bijave e bijëve të Kosovës dhe mbarë kombit që luftuan e sakrifikuan për këtë ditë të madhe”.

Është ky mesazhi i kryetarit të PD-së, Lulzim Basha në një postim në Twitter për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, shkruan Top Channel.

“Por mbi të gjitha, sot jemi krenarë për Kosovën. Jemi kryelartë para botës dhe kombeve se Kosova ka treguar cdo ditë në këta 10 vjet se pavarësia e saj ishte jo vetëm drejtësi njerëzore dhe historike, por edhe burim për paqen, zhvillimin dhe europianizimin e të gjithë Ballkanit. Jemi plot besim se Kosova ka përpara një të ardhme të ndritur, të përparuar dhe europiane. Sot, ne e dimë se e ardhmja e të gjithë shqiptarëve është e bekuar. Gëzuar Kosovë e shtrenjtë! Gëzuar shqiptarë kudo në botë!”, përfundon Basha.