Banka të sigurta në Kosovë dhe Shqipëri

Shoqata e Bankave të Kosovës po merr pjesë në Forumin Kombëtar për Siguri Bankare në Tiranë.

Lajme

26/11/2015 16:43

 

Hapja solemne është bërë nga drejtuesit e Shoqatave të bankave, respektivisht nga Kosova, Petrit Balija dhe nga Shqipëria, Endrita Xhaferi.

Balija me këtë rast tha se siguria e klientëve të bankave është një prej objektivave kryesorë në zhvillimin e sektorit bankar në Kosovë. Ai potencoi rëndësinë që ka ofrimi i shërbimeve të shpejta, të lehta dhe mbi të gjitha të sigurta për klientët e bankave.

Sipas një njoftimi të Shoqatës së Bankave të Kosovës, në konferencë janë të ftuar edhe përfaqësues të institucioneve shtetërore të sigurisë.