​Balla: Komandantët e UÇK-së mbahen në Hagë mbi bazën e akuzave të paqena

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, ka përmendur ish-krerët e UÇK-së që gjykohen në Hagë, në seancën solemne të kuvendeve të Kosovës dhe atij të Shqipërisë. Ai ka thënë se duhet mbrojtur vlerat e luftës çlirimtare të UÇK-së. “Sot komandantët e UÇK-së mbahen të arrestuar, mbi bazën e disa akuzave të paqena”,…

Lajme

27/11/2022 12:01

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, ka përmendur ish-krerët e UÇK-së që gjykohen në Hagë, në seancën solemne të kuvendeve të Kosovës dhe atij të Shqipërisë.

Ai ka thënë se duhet mbrojtur vlerat e luftës çlirimtare të UÇK-së.

“Sot komandantët e UÇK-së mbahen të arrestuar, mbi bazën e disa akuzave të paqena”, ka thënë Balla.

Balla tha se liria e Kosovës ka qenë ëndërr e madhe e shqiptarëve.