Të Infektuar: 40.117

Të Shëruar: 25.586

Të Vdekur: 1.026

Babai kap këto momente mes djalit të vetë dhe qenit për dy vite!

11:45 | 22 Nentor 2020

Video/ babai bënë një video me dy voglushët e vetë më të dashur.

Që nga dita e parë e lindjes së foshnjës, kjo qenushe ishte e dashuruar komplet në të, shkruan “TheSun”.

Vogëlushi Parker tani ka “rojën e vet personale” sepse kjo qenushe nuk e lë vetëm për as një moment, transmeton lajmi.net.

Tani më, ata dy janë të pandashëm dhe e duan njëri-tjetrin me gjithë zemër. /Lajmi.net/