Autostrada që lidh Kosovën me Maqedoninë Veriore duhet të përfundojë, thotë Abrashi

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi dhe ministrin e Transportit të Maqedonisë së Veriut, Blagoj Boçvarski, kanë mbajtur konferencë për media.

Lajme

29/10/2020 11:55

Abrashi tha se me ministrin maqedonas kanë diskutuar për temat që lidhen sektorin e transporti ndërmjet të dy vendeve.

Sipas tij, autostrada që lidh Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut duhet të përfundojë.

Abrashi ka pohuar më tej se edhe për transportit hekurudhor do të gjendet zgjidhje.