Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Astrit Islamit i rikthehet sëmundja, familja kërkon ndihmë – gjendja e tij kritike

14:24 | 1 Shtator 2020

Astrit Islami, 31 vjeçar nga fshati Dashec i Skenderajt disa muaj më herët ishte diagnostifikuar me sëmundjen Leukemi Akute dhe për shërimin e tij ka qenë e domosdoshme të dërgohet jashtë vendit.

Astriti ishte trajtuar në Turqi dhe ka bërë transplantin e palcës kockore nga vëllau i tij, mirëpo fatkeqësisht Astritit i është rikthyer sëmundja dhe gjendja e tij shëndetësore është kritike.

Pas përkeqësimit të gjendjes, Astriti është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin mjekësor.

Kosto për trajtim dhe transplant të palcës kockore kushton 150.000 Euro prej te cilave 30.000 janë siguruar nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore të Kosovës mirëpo pjesa tjetër është e papërballueshme për familjen e Astrit Islamit andaj kërkojmë ndihmën e qytetarëve si herën e parë, në mënyrë që ta shpëtojmë Astritin.

Çdo cent nga ju ka vlerë të madhe për Astritin,
Mund të kontriboni përmes llogarisë Bankare
Raiffeisen Bank Kosovo

Emri i mbajtësit te llogarisë: Fatmir Islami (Babai)

Nr. i llogarisë (IBAN): 1501070000168757 (Për Kosovë)

Nr. i llogarisë (IBAN):

XK051501070000168757 (Për donacione jashtë Kosovës)

Swift Kodi: RBKOXKPR

Adresa: Dashec, Skenderaj

Numrat kontaktues:

Fatmir Musli Islami (Babai): 049-848-609 & 045-332-101

Arbios Fatmir Islami (Vllau): 049-338-872