Arrestohet serbi, ofroi ryshfet zyrtarëve policorë që mos t’i shqiptohet gjoba

Policia ka arrestuar një serb pasi që dyshohet se ka ofruar ryshfet zyrtarëve policorë me qëllim të mos shqiptimit të një gjobe, raporton lajmi.net. I njëjti është invervistuar dhe është dërguar në mbajtjte. “Leposaviq / 27.05.2024-14:45.  Është arrestuar i dyshuari mashkull serb pasi  që i njëjti ka ofruar ryshfet zyrtarëve policorë me qellim mos shqiptimit…

Lajme

28/05/2024 10:11

Policia ka arrestuar një serb pasi që dyshohet se ka ofruar ryshfet zyrtarëve policorë me qëllim të mos shqiptimit të një gjobe, raporton lajmi.net.

I njëjti është invervistuar dhe është dërguar në mbajtjte.

“Leposaviq / 27.05.2024-14:45.  Është arrestuar i dyshuari mashkull serb pasi  që i njëjti ka ofruar ryshfet zyrtarëve policorë me qellim mos shqiptimit të një gjobe. I njëjti është intervistuar dhe me vendim të prokurorit,  është dërguar në mbajtje.” /Lajmi.net/