Anije aliene në Antarktik? Shkencëtari: Ju tregoj koordinatat (Foto)

Gjetja e një objekt misterioz në Antarktik është konfirmuar nga shkencëtari Valentin Degterjov.

Bota

24/08/2017 14:50

Bazuar në pamjet satelitore, Degterjov deklaroi se objekti jashtëtokësor është parë në një mal të kontinentit të akullt dhe paraqitet me një formë romboidi që mund të ketë rënë para qindra ose mijëra vjetësh.

“Në Tokë ende nuk ka pajisje të tilla dhe është ruajtur për shkak të temperaturave të ulëta, pasi që ka qëndruar pranë shtresës së trashë të akullit dhe borës”,- u shpreh ai.

“Objekti është krijuar nga një metal i trashë me ngjyrë të bardhë dhe është shumë i madh: gjatësia është 30 metra dhe gjerësia 15-20 metra”.

Gjithashtu ai bën të ditura edhe koordinatat e objektit jashtëtokësor: 72 ° 32’41.03 “S, 68 ° 20’1.84” E.

Shpati i këtij mali është xhiruar nga kamerat e NASA në vitin 2012. /Lajmi.net/