Ambasadori britanik përmes një mënyre të veçantë kërkon fitore të Kosovës ndaj Malit të Zi

20:56 | 7 Qershor 2019

Ambasadori britanik në Prishtinë, Ruairí O’Connell, ka zgjedhur një mënyrë të vecantë për të kërkuar fitoren e Kosovës ndaj Malit të Zi.

Ai përmes një shkrimi në rrjetin social facebook, ka thënë se nga 365 ditët sa i ka viti, 364 është që Kosova dhe Mali i Zi të kenë bashkëpunim rajonal, por sonte ai dëshiron fitore të Kosovës.

Ky është postimi i tij:

364/365 jam për baskhëpunim rajonal. Sonte dua fitore.