Aktori i njohur shqiptar ka për të thënë diçka për Dhurata Dorën

Aktori shqiptar i ka thënë disa fjalë për Dhuratën.

ShowBiz

28/05/2019 23:38

Aktori i njohur shqiptar, Edi Kastrati, gjatë një intervsite të fundit për ‘Mirage’ është përgjigjur në rukbrikën ‘Kë zgjedh’, shkruan lajmi.net.

Atij i janë vënë përballë disa nga emrat e njohur të estradës, disa prej aktorëve të njohur, kolegë të tij.

Edi zgjodhi një për një arsye dhe kishte raste kur nuk zgjodhi asnjërin prej atyre që iu vunë përballë. E kur erdhi radha tek Dhurata Dora, aktori i tha disa fjalë për të.

Se çfarë tha për Dhuratën dhe detaje të tjera të kësaj interviste, i gjeni në videon që ua sjellim në vazhdim./Lajmi.net/

YouTube player