Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Ajri i ndotur po i ‘vret’ rahovecianët

0:07 | 16 Dhjetor 2019

Ilustrim. Foto: REL

Në qytetin e Rahovecit, ndotja e ajrit ka shënuar rekord.

Në bazë të aplikacionit “Air Visual”, qyteti i Rahovecit ka shënuar rekord në ndotjen e ajrit, shkruan lajmi.net.

Sipas këtij aplikacioni, ndotja e ajrit në Rahovec ka arritur në 1 mijë e 268 shkallë, e që kjo ndotje llogaritet të jetë e rrezikshme.

Për shkak të shkallës së lartë të ndotjes, të gjithë personat mund të pësojnë efekte shëndetësore dhe këshillohet që në asnjë mënyrë që mos dilni në ambient të hapur. /Lajmi.net/