Shpend Ahmeti tregon se cilat rrugë do ndriçohen ditët e ardhshme (Foto)

Kreu i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka njoftuar për  vazhdimin e  zgjerimit të ndriçimit  në rrugët e Prishtinës.

Lajme

02/02/2016 14:36

Ai tha se në fazën e radhës janë vendosur 490 drita me mbi 18.5 km gjatësi të rrugëve të përfunduara, raporton lajmi.net.

Rrugët dhe lokacionet sipas Ahmetit janë:
1.Fshati Besi
2.Fshati Prugoc1
3.Fshati Shashkofc
4.Hajvali(Minatori)
5.Halvali(Shkëndija)
6.Hajvali(Pavarësia)
7.Sali Nivica
8.Sali Abazi
9.Ymer Prizereni
10.Kamer Loshi
11.Jetullah Islami
12.Sefë Kosharja
13.Lebanë
14.Hajvali(Isa Pacolli)
15.Hajvali(Fatmir Vitia)
16.Bardhosh(Mehmet Devaja)
17.Bardhosh(Ramabaja)
18.Bardhosh(Jala)
19.Bardhosh(Te mali)
20.Milleniumi(rr.Qëndresa)
21.Milleniumi (rr.Manastiri)
22.Milleniumi(rr.Drita Pelingu)
23.Milleniumi (Ahmet Zeneli)
24.Viktor Eftimiu
25. Struga

12644667_10154527871192166_3092866985814379619_n 12651213_10154527871157166_6783222298938885621_n 12592741_10154527871137166_2602557929201150189_n 12645131_10154527871082166_1919665183886414948_n 12650911_10154527870177166_4212566760155789379_n 12669461_10154527870172166_920865106712664851_n 12321239_10154527870182166_7793952978506888638_n 12645132_10154527870192166_9105007966576276828_n

12642622_10154527868267166_3885822829151682811_n 12592450_10154527868882166_3045455836788376721_n 12592194_10154527868837166_1817555124355663743_n 12670232_10154527868822166_7870158230070042976_n 12669572_10154527868862166_1953176979993634372_n