Ahmeti i kërkon Ismet Beqirit t’i kthejë banesën komunës

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se do të i rishikoj të gjitha banesat e komunës që i kanë fituar zyrtarë komunal në kohë të LDK-së. 

Lajme

10/05/2014 21:39

Në një intervistë në KTV për emisionin ‘038’, Ahmeti tha se personat që nuk janë më në komunë, si puna e ish kryetarit Ismet Beqiri nuk ka kuptim të shfrytëzojnë banesat komunale. 

Ai ka thënë se rishqyrtim do të bëhet edhe për ata zyrtarë komunal që shfrytëzojnë banesat në lagjen ‘Bregu i Diellit’ duke përmendur kështu kryesuesin kuvendit komunal, Halim Halimi. 

Ndërsa, duke iu kundërpërgjigjur ish kryetarit, Isa Mustafa, Ahmeti ka thënë se nuk dëshiron që as në realitet e as në ëndërr të punojë si ai duke thënë se deklaratat me arrogancë do t’i kushtojnë Mustafës ashtu si fjalia e famshme ‘me duar në xhepa’. 

Ahmeti ka thënë se do e përkrahë Vetëvendosjen në fushatë por jashtë orarit të punës dhe do mundohet të mos bëj përurime për fushatë.