Adelina Berisha premton ritëm

Seksi këngëtarja e skenës sonë, Adelina Berisha shumë shpejt d të vij për publikun e vet me një këngë të re. E vet këngëtarja bën me dije se kjo këngë do të jetë shumë ritmike

ShowBiz

26/12/2014 17:59

Këndon që e vogël dhe shumë shpesh për fansat e saj sjell risi. Është kjo Adelina Berisha e cila shpejt për publikun e vet d të vijë me një këngë të re.

“Jam në përfundim të këngës sime më të re. Do të jetë një këngë ritmike e plotësuar edhe me videoklip, të cilin do ta punoj me ‘Max Producion’”, ka thënë këngëtarja për lajmi.net

Ndërkaq Adelina premton se do të ketë edhe shumë risi nga ajo, të cilat do t’i zbuloj me kohë.