Abrashi: Vepra e Jasharajve na obligon ta ndërtojmë shtet të zhvilluar

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi me rastin se shënimit të “Epopesë së UÇK-së” ka thënë se vepra e familjes Jashari na obligon shtet të zhvilluar.

Lajme

06/03/2017 17:48

“Vepra e tyre çdo ditë na obligon për një mision fisnik: ta ndërtojmë shtetin ashtu siç duan qytetarët e këtij vendi. Demokratik, evropian dhe të zhvilluar”, ka shkruar Abrashi.