AAK mbledhë nënshkrime për shkarkimin Jabllanoviqit

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, me mbledhje nënshkrimesh nga deputetë të Kuvendit të Kosovës, sot ka kërkuar shkarkimin e ministrit për Kthim e Komunitete në Qeverinë e Kosovës Aleksandar Jabllanoviq.

Lajme

19/01/2015 13:22

Kërkesa u bë pasi Jabalanoviqi protestuesit nga Gjakova që kishte quajtur egërsira. 

Në Gjakovë, në Krushë e në Fushë–Kosovë janë mbajtur protesta kundër ministrit Jabllanoviq, dhe nga kryeministri Isa Mustafa është kërkuar shkarkimi i tij.