AAK i afrohet moshës madhore

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka uruar gjithë anëtarësinë në 15 vjetorin e themelimit të AAK-së, duke thënë se partia që ai udhëheq nuk është themeluar për një ditë, por për shumë jetëgjatësi.

Lajme

04/05/2015 19:14

Haradinaj theksoi se AAK duke zhvilluar veten do ta zhvillojë edhe vendin.

Ai ka uruar gjithë qytetarët që e kanë votuar AAK-në prej themelimit, si në zgjedhje lokale ashtu edhe ato parlamentare.

Në shënimin e këtij përvjetori kanë marrë pjesë edhe përfaqësuesit e dy partive opozitare VV dhe Nisma, përfaqësues të misioneve diplomatike dhe pjesëmarrës të tjerë. /Kosovapress/