A tregon madhësia e shputës së këmbës madhësinë e penisit? Ja ç’thonë shkencëtarët

16:48 | 9 Maj 2019

Ekziston një teori se gjatësia e shputës së këmbëve është edhe tregues i gjatësisë së penisit.

Shkencëtarët janë të bindur se nuk ka asnjë lidhje të ngushtë mes madhësisë së penisit dhe madhësisë së këpucëve, transmeton lajmi.net.

Dr Jill McDevitt, eksperte e seksit në CalExotics shpjegoi se madhësia e penisit tuaj vjen kryesisht si rezultat i gjenetikës.

“Madhësia e penisit nuk lidhet ose parashikohet nga madhësia e shputës së këmbës ose ndonjë pjesë tjetër e trupit”, deklaroi ekspertja e seksit.

“Madhësia e penisit përcaktohet nga një kombinim i gjenetikës dhe faktorëve të mjedisit, kryesisht në mitër”, tha tutje ajo. /Lajmi.net/