A mund të gjeni sa M janë të fshehura në këtë foto?

10:30 | 28 Shtator 2018

Shumë prej nesh kanë punë ku ne jemi ulur për periudha të gjata kohore, ose ne jemi të mbërthyer në një dhomë takimi ose pas një tavoline nga mëngjesi deri në mbrëmje.

Teknologjia është bërë një pjesë e madhe e jetës sonë dhe është e lehtë të rikthehemi dhe të lejojmë të bëjmë të gjithë punën. Së shpejti, ndoshta nuk duhet të mendojmë për veten tonë.

Kjo sfidë e bukur (më poshtë) ofron një relaksim. Është e shpejtë për të bërë dhe është tepër e thjeshtë, por kërkon një fokus për një kohë të shkurtër, transmeton lajmi.net.

Ky lloj sfide po bëhet gjithnjë e më i zakonshëm dhe mendoj se është një prirje e mirë pasi e mban trurin tonë aktiv.

Shikoni foton më poshtë  dhe shihni sa M ju mund të shihni.

Për ta bërë atë më shumë një sfidë ju keni dhjetë sekonda për të gjetur të gjitha ato. Shumica e njerëzve nuk e kryejnë këtë saktë në përpjekjen e tyre të parë.

Sa M mund të gjeni në foton më poshtë?

Më poshtë do të gjeni përgjigjen pasi shkronjat M janë të shënuara me të bardha. Tani është koha për të krahasuar shënimet.

Përgjigja e saktë është se ka 10 M – një M në çdo rresht! /Lajmi.net/