A mund ta besoni se njëri nga këta në foto është Ibrahim Rugova (Foto)

Kjo fotografi është ndër të rrallat e ndoshta edhe e pa parë ndonjëherë nga publiku, ku shihet ish-presidenti Ibrahim Rugova.

Fun

25/01/2016 10:34

Në fotografi është edhe Sabri Hamiti dhe Rrustem Rugova.

“Cerrcë, vitet e 70′-ta, te shpija jonë e vjetër!”, shkruan Naser Rugova, përbri fotos të cilën e ka publikuar në Facebook.

a