A keni parë ndonjëherë mësues si ky? Do habiteni nga pamjet

19:20 | 23 Korrik 2019

Ky mësues nga Ratchburi të Tajlandës përdor një maikazh të çuditshëm, për t’i ndihmuar nxënësit e tij në klasë.

Ai njihet si Belly, dhe në disa ditë të javës ai vendos një paruke dhe makiazh. Ai beson se kështu nxënësit mësojnë për kreativitetin, dhe kjo ndihmonë që ata të jenë më të koncentruar gjatë mësimit, raporton “Daily Mail Video”

E gjitha kjo ka filluar aksidentalisht, kur Belly kishte marrë pjesë një parade ku është dashur të ketë makiazh dhe paruke. Përderisa ishte atje ai kishte harruar që kishte mësim, kështu kur iu kujtua nuk pat kohë që të ndërrohej dhe shkoi ashtu në klas. Dhe ishte i befasuar, disa nga studentët ishin të frikësuar, por të gjithë kishin vëmendjen dhe ishin të koncentruar, transmenton lajmi.net.

Për më shumë shikoni videon më poshtë./Lajmi.net/