A keni parë ndonjë gabim si ky? (VIDEO)

Portieri kroat Tomo Gluic bëri një gabim qesharak në paraqitje për NK Zadarin në një ballafaqim kundër NK Zabregit.

Sport

01/05/2015 21:31

Një portier kroat do të dëshirojë që sa më parë ta harrojë paraqitjen e tij në ndeshjen e fundit.

Tomo Gluic, i cili paraqitet për NK Zadar, ka bërë një gabim qesharak në ballafaqimin kundër NK Zadarit.

Derisa ishte duke u bërë gati të ndalte një top të kthyer prapa, ai dështoi keq, dhe i mundësoi futbollistit kundërshtar ta dërgojë atë në portën e zbraztë.

YouTube player