A I KENI PARË: 20 kopjimet më qesharake nga Kina !?

Këto foto më poshtë tregojnë se sa largë janë të gatshëm të shkojnë prodhues të ndryshëm me idenë që të vjedhin nga markat e njohura, dhe në të shumtën e rasteve rezultati përfundimtar është jashtëzakonisht qesharak.

Lajme

14/08/2015 13:16

Imitimi është forma më e sinqertë e mbështetjes, edhe pse disa avokatë të patentave nuk do të pajtohen. Kjo frazë ishe përdorur nga kleriku anglez Charles Caleb Colton dikur rreth shek 19, por ligjet e parentave kanë ekzistuar qysh 500 vite para epokës sonë, edhe pse të dejtat e patentës kishin qenë të garantuara për një kohë të shkurtër.

Kuse në shekullin 21, lufta në mes të mbajtësve të patentave është në nivelin më të madh të mundshëm. Këto foto më poshtë tregojnë se sa largë janë të gatshëm të shkojnë prodhues të ndryshëm me idenë që të vjedhin nga markat e njohura, dhe në të shumtën e rasteve rezultati përfundimtar është jashtëzakonisht qesharak. /lajmi.net

1. Biznes i ri nga ‘Starbucks’
A New Business Is Opening In Town

 

2. Dolce & Banana
Dolce & Banana

 

3. Bill Gates do të jetë tmerruar kur e ka parë këtë
Binbows

 

4. ‘Mike’ apo Nike
Mike

 

5. Uiski kinez ‘Red Labial’
Red Labial

 

6. Specialman apo Superman!?
Specialman

 

7. WhatsApp, Google, Playstore me prodhimtari të re
Diversifying In To New Sectors, I See

 

8. Këpucë iPhone!
I Think I'm Gonna Get A New Pair Of Iphones

 

9. Tani e tutje ‘Burger King’ nuk  i takon mbretërisë
Delicious Burgers, Now With Less Monarchy!

 

10. ‘Mastercard’ në biznesin e fast-food
Master Beef

 

11. Nuk ka më ‘GameBoy’
Nailed It

 

12. E ‘Puma’ shëndrrohet në ‘Pimp’
Pimp Not Puma

 

13. Kurse ‘Microsoft’ ka filluar edhe prodhimin e kremit për mbrojtje nga dielli
Didn't Know Microsoft Were In The Sunscreen Industry

 

14. Edhe një verzion i ri nga ‘Starbucks’
Sunbucks

 

15. Polystation
Polystation

 

16. Harry Potter dhe Obama (kombinim)
Harry Potter

 

17. Pizza Huh
Pizza Huh

 

18. KFC ka ndërruar emrin në KFG
Kfg

 

19. Pizza Roof
Pizza Roof

 

20.  Hike (nuk ka më Nike)
Hike