A është pesha trashëguese, flet dietologia për lajmi.net

Pesha dhe problemet me kilogramët janë një nga shqetësimet më të mëdha të qytetarëve sot. Gazetarja e lajmi.net, Arjanita Osmanaj në një intervistë me një dietologe ka biseduar për shkaktarët e peshës. “Pesha nuk mund të jetë trashëguese, por anëtarët e një familje ushqehen njëjtë prandaj edhe shtojnë ose humbin peshë”, ka thënë dietologia. Ajo…

Lajme

03/02/2024 17:52

Pesha dhe problemet me kilogramët janë një nga shqetësimet më të mëdha të qytetarëve sot.

Gazetarja e lajmi.net, Arjanita Osmanaj në një intervistë me një dietologe ka biseduar për shkaktarët e peshës.

“Pesha nuk mund të jetë trashëguese, por anëtarët e një familje ushqehen njëjtë prandaj edhe shtojnë ose humbin peshë”, ka thënë dietologia.

Ajo ka folur edhe për balonin gastrik si një nga “zgjidhjet” për humbje peshe.

“Shumë pacientë që i janë nënshtruar këtij operimi kanë ardhur pastaj me probleme të lukthit dhe kanë kërkuar ndihmë nga nutricionistë”, është shprehur ajo. /Lajmi.net/ 

Video: