A është ky sporti më “seksi” i shpikur ndonjëherë? (Video)

Ky sport definitivisht mund të konsiderohet si një sport më i mirë dhe më seksi i shpikur ndonjëherë.

Fun

19/08/2015 09:31

Pra njihuni me vajzat seksi braziliane të cilat luajnë futboll në një lloj të dyshek gjigant inflatable përmes të cilit uji rrjedh uji dhe pjesëmarrëset luajnë me të brendshme të ngushta.

Vrapimi në kushtet e tilla është i vështirë thuajse i pamundur pa mos u rrëzuar, por e veçanta e këtij sporti janë femrat e bukura braziliane, transmeton TetovaSot.

YouTube player