A është emërtuar instrumenti muzikor TRUMPET nga mbiemri i presidentit të SHBA-së, Donald TRUMP? (Foto)

18:30 | 6 Shkurt 2017

Shaka nga llojet më të ndryshme janë publikuar nëpër rrjete sociale, në lidhje me presidentin e SHBA-ve, Donald Trump.

Ka prej të tillave që kapin instrumentin muzikor Trumpet, duke e krahasuar dhe bërë një me presidentin Trump, shkruan lajmi.net

Related image

Image result for trump instrument

Në linkun më poshtë mund ta gjeni një lojë qesharake në lidhje me këtë instrument, i cili pjesën e parë, për shaka, e ka nga presidenti Trump. /Lajmi.net/

http://trumpdonald.org/