A e dini se çfarë pëlqejnë meshkujt tek femrat? Nuk do ta besoni kurrë!

10:14 | 14 Tetor 2021

Shumë prej të anketuarve kanë zbuluar se ata dëshirojnë kofshë si të Jennifer Lopez.

Të gjithë femrat kanë diçka për të cilën ndihen të pasigurta në vetvete, e njëra prej tyre është gjatësia. Shumë prej grave do të dëshironin të kishin këmbë super të gjata dhe një trup të hollë si supermodelet, pasi një siluet i tillë mund të tërheqë më shumë meshkuj, por ne ju tregojmë se gaboheni, shkruan lajmi.net.

Një studim i bërë rreth preferencave të meshkujve për femrat dhe se cila ishte pjesa tyre e preferuar tek këmbët e një femre ata kanë dalë jashtë pritshmërive.

Sipas 80% të të anketuarve zbuluan se i dashuronin pulpat e rrumbullakosura dhe të theksuara.

Ata treguan se pulpat e rrumbullakosura janë më tërheqëse se ato të holla. Kjo është një zonë që shumë prej femrave nuk u pëlqen tek trupi i tyre, por mesa duket është një prej pjesëve më sensuale për burrat.

E njëjta gjë ndodh dhe me kofshët e mbushura, ku shumë i urrejnë tek vetja e duan t’i fshehin por burrat nuk i kanë fare problem, madje e kundërta, i preferojnë shumë.

Shumë prej të anketuarve kanë zbuluar se ata dëshirojnë kofshë si të Jennifer Lopez.

Por 32% zgjodhën që pjesa më seksi tek këmbët e një femre ishin gjunjët, këto pasuar nga pulpat e formuara që shumë femra dëshirojnë t’i reduktojnë. /Lajmi.net/