A e dini sa kalori digjni duke bërë dashuri?

23:55 | 10 Qershor 2018

Legjendat janë ato që shkaktojnë zhgënjimet më të mëdha…Kur vjen ora e së vërtetës të gjithë ndihen keq për të gjithë kohën që kanë jetuar me ëndrra…

Po, sepse ëndërr është edhe të biesh në peshë, sidomos për ata që kanë gjithë jetën në dietë.

Është thënë gjithmonë që seksi ndihmon në rënien në peshë, por sot që po mësojmë se sa kalori humbasim në të vërtetë, nuk mund të mos zhgënjehemi.

Duke bërë seks, femrat humbasin rreth 3 kalori ndërsa meshkujt 4. Pra, po të bëjmë një llogari të shpejtë të mesatares së 5 minutave (?!), na rezultojnë 15 kalori për femrat dhe 20 për meshkujt.