A e dini pse kjo foto po çmend së qeshuri gjithë botën !?

Fotoja e kësaj shoqëruese të nuses është shpërndarë gjithandej në internet, pasi që asaj i ra të fikët në dasmën e vëllait të saj, saktësisht në momentin kur ai po e puthte nusen e tij.

Fun

19/08/2015 16:34

Kevin Kennedy Ryan i publikoi në platformën ‘Imgur’ fotot e dasmës së tij, me personazh motrën e tij – dhe për pak kohë ato u shikuan miliona herë.

Kevin 25 vjeç nga Chicago kishte thënë se ai u martua me gruan e tij Jessiva më 25 korrik dhe atë ditë ishte shumë nxehtë, “asnjë nga ne nuk kishte ngrënë mjaftueshëm, dhe as nuk kishim pirë ujë.”
Si duket uria dhe etja kanë qenë shkaktarët që motra e Kevin ra për tokë në një moment shumë të rëndësishëm, e për tu bërë pastaj e famshme gjithandej globit me fotot e saj. /lajmi.net

A poor bridesmaid is going viral after she passed out at her brother's wedding as he went to kiss his new wife.