A e dini origjinën e simbolit të gruas?

Simboli i gruas është simbol astrologjik i planetit Venus dhe përdoret gjithashtu për të përfaqësuar seksin e gruas.

Fun

17/07/2017 23:13

Rrethi na kujton natyrën gjithëpërfshirëse të universit tonë; ai përfaqëson gjithashtu barkun e gruas.

Kryqi (është shtuar në shekullin e 16-të) që qëndron poshtë rrethit, tregon se çdo materie lind nga një mitër e cila është gjithëpërfshirëse spiritualisht dhe e dashur. /bota.al