Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

93 kosovarë të vrarë në ISIS, s’dihet numri i të mbeturve

20:25 | 11 Nentor 2019

Foto Ilustruese

Publikisht nuk japin numra, por institucionet kosovare thonë se e dinë numrin e saktë të kosovarëve që kanë mbetur në Siri.

Veçse Fatos Makolli, që është Koordinator Nacional kundër Ekstremizmit dhe Terrorizmit konfirmon se të gjithë tashmë janë lokalizuar.

Por, kthimi i tyre në vendlindje është komplikuar.

Zhvillimet në terren janë dramatike meqë para disa javësh amerikanët u tërhoqën nga aty, ndërsa në ndërkohë u vra shefi i të vetëquajturit Shteti Islamik, Abu Bakr al-Baghdadi.