Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

9-vjeçari nga Mitrovica vuan nga një sëmundje e komplikuar, ka nevojë për ndihmë për shërim

21:04 | 4 Shtator 2020

Kërkon ndihmën e shoqërisë 9-vjeçari nga Mitrovica, Riad Aruqi, i cili është diagnostikuar me Thrombosis iliofemoralis bill. Thrombosis vena cava inferior. Haemathuria. Trombocitopenia. Anemia secondaria. Pielonephritits lat.sin. Haemathoma perisplenica. St post appendectomiam ad XXI

Sëmundje shumë e komplikuar dhe për trajtimin e kësaj sëmundjeje nevojitet trajtim jashtë vendit dhe shuma që kërkohet është e papërballueshme për familjen Aruqi.

Më poshtë keni të dhënat nga ku mund t’i ndihmoni Riadit të vogël.

Banka për Biznes Privat

Përfaqësuesi i llogarisë: Elma Aruqi

Llogaria: 1305090001955984

Kurse jashtë Kosovës mund të bëhen pagesat këtu në Paypal:

https://www.paypal.com/pools/c/8sbVmn8mSS?fbclid=IwAR20dC6U30xlF9YJh15wX9bAyJ6k0vGEWPw6o30FiVTX8P4i9VC5XXTitMc