Të Infektuar: 1047

Të Shëruar: 794

Të Vdekur: 30

9 traileret e filmave më të rinj që duhet të i shihni këtë javë

12:16 | 14 Shtator 2019

Kjo periudhë është duke u njohur si ‘koha e filmave dhe serive’ të prodhuara nga platforma dhe kompanitë më të njohura.

Shumë filma, seri të reja janë duke u prodhuar dhe duke u lansuar pothuajse çdo javë dhe muaj. Mbi të gjitha, po vazhdojnë edhe prodhimi i sezonave më të reja të serive më të shikuara në këtë kohë.

Këtu gjeni një listë të filmave më të ri, trailerët e së cilave nuk duhet munguar, t’i shikoni dhe t’i vlerësoni vet, raporton “The Verge”, transmeton lajmi.net.

‘BAD BOYS FOR LIFE’

‘JOJO RABBIT’

‘BLACK CHRISTMAS’

‘BETWEEN TWO FERNS: THE MOVIE’

‘JUST MERCY’

‘WAVES’

‘GRETEL & HANSEL’

‘RHYTHM + FLOW’

‘FIRST LOVE’