9 mrekulli të natyrës (FOTO)

Bota është e stërmbushur me bukuri dhe gjëra magjepëse e të papërshkrueshme, bukuria e natyrës shkon në kulminacion në këtë listë të vendeve që kemi pregaditur.

Fun

01/02/2016 00:51

Këto janë 9 vende që na bëjnë të mbesim gojëhapur./lajmi.net

9. Causeway Giant, Irlandë Veriore

1.10

8. Thermal Springs, Turqi

1.9

7. Hvitserkur, Islanda e Veriut

1.8

6. Fignal’s Cave, Skotlandë

1.7

5. Red Beach, Kinë

1.6

4. Ha Long Bay, Vietnam

1.5

3. Plitvice Lakes, Kroaci

1.4

2. Jiuzhaigou Valley, Kinë

1.3

1. Skaftafeli, Islandë 

1.2