8 shenjat që tregojnë se duhet të takoni një psikolog

Të gjithë njerëzit përjetojnë periudha të stresit, mërzisë, humbjes dhe konflikteve të ndryshme por nëse jeni në njërën nga këto gjendje është shumë problem t’ju bie ndër mend se duhet të takoni një doktor/doktoreshë që të ju ndihmojë me gjendjen në të cilën jeni zhytur.

Lifestyle

07/12/2016 01:16

“Sa më herët që kërkoni ndihmë, aq më lehtë është të tej kalohet ai” thotë psikologu Daniel J. Reidenberg.

1. Nëse ndjeni lumturi të tepërt apo mërzi të tepërt pa ndonjë arsye kjo nuk është shenjë e mirë.

2. Nëse keni vuajtur nga ndonjë traumë dhe ende mendoni për të.

3. Keni shumë kokëdhembje, dhembje të stomakut si dhe ndryshime drastike në sistemin imunitarë.

4. Jeni duke përdorur barëra pa të cilat nuk mund të ndjeheni mirë, pra keni krijuar varësi nga to.

5. Jeni duke lënë përshtypje të këqija në vend të punës.

6. Ndjeheni shumë të demotivuar për aktivitetet të cilat kohë më parë i keni patur për zemre.

7. Nuk ndjeheni rrehat në prani të njerëzve.

8. Miqt tuaj ju kanë thënë që janë në merak për disa sjellje tuajat. /gazetametro