Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

7 gjërat ironike që i ndodhin çdo vajze

13:12 | 6 Nentor 2019

Ditën kur të vendosni të dilni me atë djalin që ju pëlqen, veshja që kishit menduar do t’ju dështojë.

Takat do të prishen, thonjtë do të thyhen cepave, ndërkohë flokët nuk do të jenë në ditën e tyre më të mirë. Pra, vajzat nuk e kanë jetën e lehtë, sado që ju mund të mendoni të kundërtën. Të qenit vajzë është “detyrë” e vështirë.

Më poshtë do të gjeni të listuara problemet më të zakonshme, me të cilat hasen vajzat. Duken të thjeshta, por që e “shkatërrojnë” ditën e një vajze:

Kjo është më e dhimbshme se të shohësh ish-in me të dashurën e re

Si mendojnë vajzat se duken pantallonat e tyre kur janë me perioda

Pritshmëritë dhe realiteti

Problemet e vajzave të kolme

Kjo është sfida në plazh

Kur harron që je lyer dhe fërkon sytë