5 vjet pa e përdor shamponin

19:05 | 18 Janar 2014

Jacquelyn Baers2

Në blogun e saj, ‘LittleOwlCrunchyMomma’ dhe së fundmi e intervistuar nga Huffington Post, Jacquelyn Baers e ka zbuluar zgjdhjen e saj të çuditshme të jetës, apo më mirë të themi një rutinë speciale. Ajo e cila i përjashton absolutisht produktet kimike për flokë: ajo i ka thënë jo shamponit, siç kanë bërë edhe shumë të […]

Në blogun e saj, ‘LittleOwlCrunchyMomma’ dhe së fundmi e intervistuar nga Huffington Post, Jacquelyn Baers e ka zbuluar zgjdhjen e saj të çuditshme të jetës, apo më mirë të themi një rutinë speciale.

Ajo e cila i përjashton absolutisht produktet kimike për flokë: ajo i ka thënë jo shamponit, siç kanë bërë edhe shumë të tjerë, sepse efektivisht janë më bamirëse nëse e evitojmë një gjë të tillë.

Jacquelyn e ka bërë këtë për plot 5 vjet: pasi hoqi dorë nga shamponi, ka procuar t’i përdorë produktet orhanike, që megjithatë ishin shumë të shtrenjta për mundësitë e saj.

Për këtë, qe 5 vjet, gruaja e ka kthyer këtë në rutinë, duke i larë flokët vetëm me ujë, dy herë në javë, duke zbuluar se flokët e saj u bënë më ngjyrë kafe, më të shëndetshme dhe më të buta.

Jacquelyn e ka dokumentuar eksperiencën e saj me disa fotografi, për ta demonstruar ndryshimin. Këtë mund ta vëreni edhe ju!