5 pozita për një seks më të zjarrtë

21:59 | 11 Qershor 2018

Pozita e “lugës” është e mrekullueshme për intimitet – në thelb është seks dhe përqafime të kombinuara së bashku – por nganjëherë, njeriu dëshiron diçka më shumë.

Dhe për ta bërë seksin më të zjarrtë, mund t’i përdorni këto pesë pozita seksuale si në ilustrimet më poshtë:

1. Luga shërbyese

2. Luga e “qenit”

3. Luga e shtrirë

4. Lugë lumi

5. Luga e argjendtë