Të Infektuar: 68.351

Të Shëruar: 59.438

Të Vdekur: 1.592

446 gjoba për mosrespektim të Ligjit anti-COVID

9:55 | 17 Janar 2021

Ilustrim

Edhe më tutje vazhdon të mos respektohet Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Banorët e Kosovës edhe më tutje vazhdojnë të mos e respektojnë Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, shkruan lajmi.net.

Sipas Policisë së Kosovës, vetëm në 24 orët e fundit janë shqiptuar gjithsej 446 tiketa për mosrespektim të këtij ligji.

Theksojmë se Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në Republikën e Kosovës ka hyrë në fuqi në muajin gusht të vitit të kaluar. /Lajmi.net/