24 foto që dëshmojnë se edhe kafshët janë shumë dembelë |FOTO|

Një majmun i 'llastuar' hipur në shpinë të një drenushe miqësore. Carol Smith nga Australia e kishte bërë këtë fotografi përderisa po e vizitonte kopshtin zoologjik në Melaka të Malejzisë. Në mesin e këtyre fotografive do t'ë shihni grabitqarë shumë të rrezikshëm të cilët dijnë të jenë edhe dembelv, por pamje të tilla nuk mund të shihen çdo ditë. Kënaquni me pamjet e kafshëve dhe shpezëve të cilat kanë shfrytëzuar aftësitë e specieve të të njejtit lloj apo edhe të tjera. /lajmi.net