2 vjeçari Asdren Krasniqi ka nevojë për ndihmë (Foto)

Asdren Krasniqi, 2 vjeç, nga Gjakova është diagnostifikuar me Leokemi dhe i duhet urgjentisht shërimi jashtë vendit.

Lajme

28/02/2017 17:14

Për këtë shërim atij i nevojiten rreth 160,000 Euro, të cilat janë të papërballueshme për familjen, andaj i duhet ndihma jonë.

Mos ta lejojmë që kjo sëmundje të na merr nga duart një lule të re!

Për të gjithë ata që kanë mundësi ti ndihmojnë, numri kontaktues është (+386) 49 434 160 (Agim Krasniqi – babai i Asdrenit).

Apo, përmes xhirollogarisë në Bankën Ekonomike: XK05 1401000013035912.