2 mijë breshka zbulohen të mbyllura në kuti kartoni (Foto)

Zyrtarët në Shangai bënë të ditur kanë zbuluar të paktuara në disa kuti kartoni më shumë se 2 mijë breshka, të madhësive të ndryshme, mes tyre edhe disa breshka që konsiderohen specie në zhdukje.

Fun

01/02/2016 23:38

Një kompani ndërkombëtare peshkimi në Shangai deklaroi importin e 8 kutive me gaforre, që peshonin 221 kg, nga Indonezia. Stafi zbuloi pas një kontrolli se çfarë gjendej në këto kuti.

“Ne i hapëm kutitë, zbuluam gaforre në pjesën e sipërme dhe nën to një numër të madh breshkash. I numëruam dhe rezultuan më shumë se 2 mijë breshka” tha Vu Bin, drejtues i departamentit të kontrollit në Aeroportin Ndërkombëtar të Shangait.

Vu tha se ka nisur tashmë një hetim për këtë ngjarje dhe se breshkat janë dërguar të gjitha në një kopsht zoologjik në Shangai.

Vlera totale e breshkave, nëse do të shiteshin në treg, arrinte deri në 2 milionë dollarë.