Nagavci shkon tek shkolla që i anashkaloi fëmijët e komuniteteve në “Festën e Abetarës”

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe Inovacionit Arbërie Nagavci, ka shkuar tek shkolla “Xhemajl Kada” në Pejë.

Lajme

18/05/2022 14:30

Siç raporton Klan Kosova, ajo shkoi për të marrë informacione lidhur me rastin ku disa fëmijë të komuniteteve romë, ashkali dhe egjiptiane, ishin anashkaluar nga kremtimi i “Festës së Abetarës”.

Vizita e saj vjen në vazhdën e kritikave drejtuar Nagavcit nga deputetë të komuniteteve në Kosovë, si dhe shoqëria civile.