Lëngu i Mjedrave: Mësoni se cilat sëmundje lufton ky frut

Lëngu i mjedrave ka një sërë vetish të mira shëndetësore për organizmin e njeriut. Lajmi.net ka pyetur njërën nga kultivueset e lërngut të mjedrave, dhe ajo ka treguar në detaje se çka e ndihmon njeriun lëngu i mjedrave, shkruan lajmi. “Efektët e saja janë, stabilizimi i sheqerit dhe yndyrës në gjak, është për tension të…

Lifestyle

29/10/2023 12:31

Lëngu i mjedrave ka një sërë vetish të mira shëndetësore për organizmin e njeriut.

Lajmi.net ka pyetur njërën nga kultivueset e lërngut të mjedrave, dhe ajo ka treguar në detaje se çka e ndihmon njeriun lëngu i mjedrave, shkruan lajmi.

“Efektët e saja janë, stabilizimi i sheqerit dhe yndyrës në gjak, është për tension të lartë dhe të ulët, imfeksione, bakterie të ndryshme”, tha ajo./Lajmi.net