Kurti takohet me ambasadorët në Qeveri

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti aktualisht është duke zhvillua një takim me ambasadorët e akredituar në Kosovë. Takimi po zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë dhe vjen pas dakordimit që pati në Ohër me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq lidhur me aktin e zbatimit. Kurti sot është pyetur për media lidhur me marrëveshjen por nuk ka…

Lajme

20/03/2023 11:27

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti aktualisht është duke zhvillua një takim me ambasadorët e akredituar në Kosovë.

Takimi po zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë dhe vjen pas dakordimit që pati në Ohër me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq lidhur me aktin e zbatimit.

Kurti sot është pyetur për media lidhur me marrëveshjen por nuk ka folur me arsyetimin se është tepër i zënë.