KB Trepça fituese e Ligës Unike

Klubi Basketbollistik “Trepça” ka fituar kupën e Ligës Unike. Në një ndeshje mes KB “Golden Eagle Yllin”, Trepça ka fituar me rezultat 66:67. Ndeshja sot është mbajtur në qytetin e Vlorës. Liga Unike është ligë mes Kosovës dhe Shqipërisë.  

Sport

31/03/2024 21:39

Klubi Basketbollistik “Trepça” ka fituar kupën e Ligës Unike.

Në një ndeshje mes KB “Golden Eagle Yllin”, Trepça ka fituar me rezultat 66:67.

Ndeshja sot është mbajtur në qytetin e Vlorës.

Liga Unike është ligë mes Kosovës dhe Shqipërisë.