Katër persona ikin nga Enti Special i Shtimes

Katër persona(tre meshkuj dhe një femër) raportohet të jenë larguar dje nga enti special në Shtime. Kjo është bërë e ditur me anë të raportit 24 orësh nga Policia e Kosovës, shkruan lajmi.net. Lidhur me këtë, janë njoftuar njësitë policore. Rasti është hapur si “person i zhdukur”./Lajmi.net/

Lajme

04/02/2023 08:50

Katër persona(tre meshkuj dhe një femër) raportohet të jenë larguar dje nga enti special në Shtime.

Kjo është bërë e ditur me anë të raportit 24 orësh nga Policia e Kosovës, shkruan lajmi.net.

Lidhur me këtë, janë njoftuar njësitë policore.

Rasti është hapur si “person i zhdukur”./Lajmi.net/