Getinjo: E kam kapur hilltin në gjashtë në mëngjes dhe e kam lshu në tetë në mbrëmje

Njëri nga banorët e “BBVK”, që po merr vëmendje mediatike, është padyshim Getinjo. Ditën e sotme, banorët kanë diskutuar rreth punëve që ata kanë kryer para se të ishin të njohur, shkruan lajmi.net. Teksa të gjithë treguan se disa nga punët nuk janë turp për të fituar bukën e gojës, Getinjo tregoi edhe për punët…

ShowBiz

08/12/2022 12:03

Njëri nga banorët e “BBVK”, që po merr vëmendje mediatike, është padyshim Getinjo.

Ditën e sotme, banorët kanë diskutuar rreth punëve që ata kanë kryer para se të ishin të njohur, shkruan lajmi.net.

Teksa të gjithë treguan se disa nga punët nuk janë turp për të fituar bukën e gojës, Getinjo tregoi edhe për punët e tij të dikurshme.

Reperi tregoi se nuk i kishte kushtet dhe i duhej të punonte çfarëdo lloj pune.

Madje ai zbuloi se kishte punuar edhe me “hillt” në ndërtimtari./Lajmi.net/